Reviews

Wat gebruikers van 2MATCH vinden

4.9
Rated 4.9 out of 5
4.9 van 5 sterren (op basis van 69 reviews)
Uitstekend86%
Heel goed14%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%


Recente beoordelingen

Uitgebreid geïnformeerd

Rated 4 out of 5
20 januari 2021

Mijn vriendin en ik willen graag binnenkort een bijberoep opstarten. Aangezien we geen idee hebben over de verschillende rechtsvormen en welke het best bij ons past, willen we graag ten rade gaan bij een boekhouder. Per toeval vertelde iemand mij over 2Match en we hebben niet getwijfeld om een beroep te doen op de diensten van deze onderneming om een boekhouder te vinden die bij ons past en omgekeerd.
Slechts 1 dag na het invullen van het aanvraagformulier werd ik gebeld door 2Match en we hebben een uitgebreid gesprek gehad. Ik kreeg al heel veel nuttige informatie.
Kort nadien ontving ik een mail met de naam van het boekhoudkantoor dat volgens 2Match ‘een match’ is met ons.
Bij deze bedankt voor de snelle en goede service.
We zijn alweer een stap dichter bij ons doel op deze manier.

Zeer snelle en grondige service

Rated 5 out of 5
10 december 2020

Nadat ik mijn aanvraag indiende kreeg ik de dag zelf nog een bericht met een grondige en uitgebreide motivering over de keuze van het boekhoudkantoor dat me aanbevolen werd. Ook het kantoor zelf contacteerde me de ochtend daarop. En ik heb al een afspraak. Super!

Concrete en duidelijke info

Rated 5 out of 5
9 december 2020

Ik werd uitgebreid geïnformeerd via de telefoon, er werd duidelijk rekening gehouden met mijn persoonlijke wensen in de zoektocht naar een passende accountant.

Erg goed geholpen

Rated 5 out of 5
11 november 2020

Ik ben erg goed geholpen. Ze hebben me goede tips gegeven daarbovenop nog. Ik ben erg tevreden.

Verpleegkundige in bijberoep

Rated 5 out of 5
10 september 2020

Snel, duidelijk en proffesioneel advies, meneer nam zijn tijd voor vragen en onduidelijkheden. Bovendien erg vriendelijk! Dikke pluim

Snelle en goede service

Rated 5 out of 5
20 augustus 2020

Al googelend kwam ik op deze website terecht, niet wetende wat ik kon verwachten.
Al snel werd het mij duidelijk dat ik op een goede plek terechtgekomen ben. Binnen de dag had ik een gesprek over wat mijn noden en wensen waren om met een boekhouder een samenwerking aan te gaan en een dag later kreeg ik een kandidaat boekhouder voorgesteld.
Deze bleek dan ook nog eens een goede match te zijn en een samenwerking is opgestart.
Het is een hele verademing dat in deze wereld van administratie, doorverwijzingen het ook een gewoon vlot kan verlopen.
Wat mij betreft, een echte aanrader!

Snelste service ooit

Rated 5 out of 5
5 augustus 2020

Ik kon het haast niet geloven. Amper een kwartiertje na het invullen van het onlineformulier kreeg ik een uiterst vriendelijk en deskundig telefoontje. Wat een service! Als je een boekhouder zoekt, twijfel niet!

Precies wat we zochten

Rated 5 out of 5
30 juli 2020

ik heb van deze persoon zijn diensten gebruik gemaakt en aan de hand van de vragenlijst die wij ingevuld hadden kregen we zeer snel een kandidaat boekhouder voorgesteld. Na kontakt te hebben gemaakt bleed deze boekhouder perfekt te volddoen aan onze wensen en eisen. Kortom kan gewoon niet beter zijn.
Dank u van harte

Nemen tijd om naar je noden te luisteren

Rated 4 out of 5
22 juni 2020

Ze nemen tijd om naar jouw noden en wensen te luisteren en je aan een geschikte accountant voor te stellen.

Aanvraag boekhouder met e-commerce kennis

Rated 5 out of 5
20 juni 2020

Ik werd gecontacteerd door Gerrit.
– Telefonisch contact: zeer oké, via bericht in voicebox. Gerichte informatie en uitleg over een potentiële boekouder.
– Contact via e-mail: Contactgegevens potentiele boekouder = zeer oké,
– Persoon speelt in op de nood/behoefte (afstand verplaatsing, gepaste boekhouder, …)
– Aangename telefoonstem.
Ik ben zeer tevreden over de dienstverlening.

goed gematcht

Rated 5 out of 5
19 juni 2020

Een dag na het indienen van mijn vraag werd ik al persoonlijk opgebeld. Ik kreeg advies op maat. De uiteindelijke match lijkt ook exact te zijn wat ik nodig heb.

Efficiënt en professioneel

Rated 5 out of 5
15 juni 2020

Kort na het invullen van de aanvraag werd er reeds contact opgenomen om naar mijn verwachtingen te polsen.
De aangeboden boekhouder bleek een perfecte match te zijn.

Uitstekend!

Rated 5 out of 5
12 juni 2020

Super snelle en relevante service

Zeer tevreden

Rated 5 out of 5
25 mei 2020

Zeer tevreden.

Zeer behulpzaam

Rated 5 out of 5
13 mei 2020

Grondige basisuitleg en goed advies

Concrete dienstverlenging

Rated 5 out of 5
7 mei 2020

Snelle en goede opvolging!

Snel geholpen, direct een geschikte boekhouder aangeraden.

Rated 5 out of 5
6 april 2020

We hebben eerst onze situatie uitgebreid overlopen, de huidige knelpunten in onze boekhouding bekeken en direct een lokale, gespecialiseerde boekhouder gevonden. Deze dienst is ZEKER aan te raden.

Zeer goede service.

Rated 5 out of 5
26 maart 2020

Ik kreeg snel na mijn aanvraag een telefoontje met verdere info. De persoon die me hielp, was zeer behulpzaam en keek wat het beste was voor mij. Het maakt mijn zoektocht naar een boekhouder een stuk eenvoudiger.

Knap werk!

Rated 4 out of 5
28 februari 2020

Ik was op zoek naar een boekhouder.
Dezelfde dag nog informatie en uitleg gekregen via telefoon.
Nadien ook nog een email ontvangen met bijkomende informatie.

Enorm behulpzaam

Rated 5 out of 5
25 februari 2020

Zeer behulpzame en snelle service. Gerrit brengt je snel in contact met een kantoor dat aan je wensen voldoet.

Super en gepersonaliseerde service.

Rated 5 out of 5
13 februari 2020

Ik was op zoek naar een boekhouder maar niemand reageerde. Maar 2 match heeft een heel gepersonaliseerde aanmaken heeft alle moeite gedaan om iemand te vinden die ik zocht niet ver uit de buurt. Zij doen het onmogelijke om aan je wensen te voldoen en zijn heel vriendelijk bovendien. Ik had vrij vlug toch een kantoor die aan mijn wensen voldoen.
Super dat zij bestaan, ik kan het iedereen aanbevelen.
Bedankt voor alle moeite.

fantastisch dat dit bestaat

Rated 5 out of 5
6 februari 2020

Ik ben via 2MATCH in contact gekomen met een geweldige, zeer gedreven en uiterst sympathieke boekhouder. Ik had het me niet beter kunnen wensen.

Snelle en gepersonaliseerde service

Rated 5 out of 5
29 januari 2020

Ik heb de dag nadat ik een aanvraag heb verstuurd een telefoontje gekregen met een duidelijke uitleg en een (op ‘t zicht) goede match met de soort boekhouder waar ik naar op zoek ben. Aanrader!

Heel gemakkelijk en goede service

Rated 5 out of 5
28 januari 2020

Ik was op zoek naar een boekhouder voor een specifieke categorie. Ik heb veel opgezocht maar vond er maar geen… tot ik op 2match terecht kwam! Ik heel korte tijd hebben deze vriendelijke mensen met mij contact opgenomen en me doorverwezen naar een goede boekhouder in mijn buurt. Dank u

Uitstekend

Rated 5 out of 5
21 december 2019

Zeer snelle en goede hulp bij het zoeken van een boekhouder!

zocht een boekhouder

Rated 5 out of 5
9 december 2019

Heb ‘s avonds mijn aanvraag via de website gedaan en de volgende dag werd mij al een boekhouder voorgesteld.
De week nadien had ik een afspraak en was zeer tevreden na ons eerste gesprek. Ik had een aantal punten aangegeven als voorwaarden en deze zijn allemaal afgevinkt.
Zal ook met deze boekhouder gaan samenwerken.
Heel content van de aanpak van 2 Match.

Top!

Rated 5 out of 5
7 december 2019

Top service! En super vriendelijke meneer!

Boekhouder vinden

Rated 5 out of 5
26 november 2019

Heel behulpzaam en aangenaam gesprek gehad aan de telefoon.

service

Rated 5 out of 5
21 november 2019

snelle service, vriendelijk

Top Service En screening , Kennis van zake !

Rated 5 out of 5
13 november 2019

Top Service en behulpzaamheid . Niet zo maar de 1ste beste boekhouder aan smeren om een commissie op te strijken! Maar goede screening voor een boekhouder te vinden die past bij het concept ! Top 5op5

Top

Rated 5 out of 5
31 oktober 2019

Net terug van de afspraak met de nieuwe boekhouder: deze is goedkoper,dichterbij en levert een betere feedback dan de vorige boekhouder. Ik ben tevreden.

Boekhouder

Rated 5 out of 5
24 oktober 2019

Zeer snel gezocht naar een boekhouder om mijn personenbelasting in te vullen.
Super vriendelijk behandeld en diezelfde avond nog een supervriendelijke boekhouder!

uitstekende dienstverlening

Rated 5 out of 5
17 oktober 2019

Wij waren dringend op zoek naar een boekhouder in het Antwerpse. Wij zijn ontzettend vriendelijk te woord gestaan en werden ook nog dezelfde dag opgebeld. Aangezien de dringendheid werd de volgende dag al een boekhouder voorgesteld welke ons onmiddellijk al gecontacteerd heeft en ons heeft bezocht. Wij hadden een uitstekende ervaring en onze verwachtingen waar we naar op zoek waren werd ook nog eens volbracht. Een echte aanrader met professionele aanpak met doelgerichte vragen zodat we onmiddellijk de juiste kandidaat hebben gevonden.

Perfecte info en heel snel

Rated 5 out of 5
8 oktober 2019

Direct nadat ik mijn aanvraag deed via de website heb ik info gekregen.
Gerrit had eea ingesproken en toen ik hem terug belde nam hij uitgebreid de tijd om mij te woord te staan.
Top!

zoeken van een boekhouder

Rated 5 out of 5
5 oktober 2019

Ik heb hier een heel goede ervaring mee. Ik ben snel en goed geholpen geweest door Gerrit. Ze leveren uitstekend werk. Ze houden rekening met je wensen en proberen opties te geven die voor u het best passen.
Ik ben alvast erg blij met mij nieuwe boekhouder en zou jullie sterk aanraden aan andere mensen.

snelle service

Rated 5 out of 5
1 oktober 2019

in de ochtend een aanvraag, in de namiddag een boekhouder! Dankjewel!

Op zoek naar een boekhouder

Rated 4 out of 5
13 september 2019

Na zeer slechte ervaringen met mijn eerste boekhouder heb ik mij aangemeld bij ikzoekeenboekhouder.be
Snel werd ik terug gebeld door Gerrit en heb het gesprek ervaren als zeer prettig.
De dag daarna werd mij de boekhouder aanbevolen waar ik een zeer fijn kennismakingsgesprek mee heb gehad. De kennis gebieden van de boekhouder sloten perfect aan bij hetgeen ik nodig heb in mijn bedrijf.
Zeer goede bemiddeling door Gerrit!

Zeer uitgebreide uitleg

Rated 5 out of 5
12 september 2019

Zeer goeie ervaring opgedaan door alleen al telefonisch contact te hebben gehad met Gerrit.
Super duidelijke uitleg en o der de loep te nemen punten waar ik nog niet aan gedacht had als starter. Ik heb alles als zeer positief ervaren en kijk nu uit naar mijn 1ste gesprek met de aanbevolen boekhouder.
Gerrit is zeker een aanrader

Snel en goed geholpen

Rated 5 out of 5
10 september 2019

Ik ben na mijn aanvraag dezelfde avond nog gecontacteerd geweest met een voorstel voor een boekhouder. Na hier ook een gesprek mee te hebben gehad lag dit eigenlijk helemaal in lijn met mijn verwachtingen. Zeker een aanrader dus!

Perfect!

Rated 5 out of 5
10 september 2019

Zeer snelle en professionele dienst! Heb nog wat goeie tips meegekregen waar ik zeker rekening mee zal houden in de toekomst!
Nogmaals bedankt aan Gerrit!

Geen titel

Rated 5 out of 5
5 september 2019

Excellente service

Rated 5 out of 5
3 september 2019

Amper 2 uur na mijn aanvraag, kreeg ik telefoon met een hoop advies. Bijzonder vriendelijk, openhartig en uiterst behulpzaam en eerlijk. Nog geen uur later kreeg ik een match met een boekhouder vlakbij waar ik woon die volledig beantwoordt aan wat ik vroeg. Deze hulp en partner kan ik ten zeerste aanbevelen als je op zoek bent naar eerlijke hulp, advies en connectie. Volste vertrouwen en expertise. Mensen die met je (en je business) meedenken, waarvoor oprechte dank!

Snel

Rated 4 out of 5
3 september 2019

Heel goede service, direct gegevens van een boekhouder in mijn buurt gekregen.
Rekening gehouden met mijn vraag!
Een aanrader

Geen titel

Rated 5 out of 5
26 augustus 2019

Ik heb niet verwacht voor zo snel reactie. Binen paar uur na de aanvraag werd ik al gebeld. Binnen 36 uur was er al een boekhouder gevonden die paste aan mijn criteri’es. Heel erg bedankt voor de team van 2match en persoonlijk aan Gerrit

Vriendelijk en accuraat

Rated 5 out of 5
12 augustus 2019

Ik werd zeer goed geholpen door een vriendelijke medewerker. De communicatie was ook niet opdringerig. Zeker een aanrader.

snel en efficiënt

Rated 5 out of 5
8 augustus 2019

Na mijn aanvraag werd ik dezelfde dag al gecontacteerd en werd er gevraagd naar mijn plannen en noden. De dag erna kreeg ik al meteen een mail van een boekhoudkantoor om een afspraak te maken voor een vrijblijvend gesprek. De service is goed, snel en efficiënt, waarvoor dank.

Efficiënt en behulpzaam

Rated 5 out of 5
2 juli 2019

Degelijke screening langs de telefoon. Snelle reactie per mail. Voorgestelde boekhouder voldoet aan verwachtingen. Persoonlijk advies en professionele service.

Snel en vriendelijk

Rated 5 out of 5
27 juni 2019

Half uurtje na invulling van mijn gegevens en wensen wat boekhouding betreft werd ik reeds gecontacteerd en volgde er een mail met contactgegevens van geschikte boekhouder. Dit alles gebeurde heel vriendelijk en efficiënt! Bedankt!

Snel en net wat ik nodig had.

Rated 5 out of 5
16 juni 2019

Ik was op zoek naar een boekhouder die me kan helpen bij de opstart van mijn zaak. Gerrit bracht me dezelfde dag nog in contact. Bedankt voor de goede service.

Schitterend

Rated 5 out of 5
5 juni 2019

Gemotiveerde coaches, die op de hoogte zijn van de stand van zaken.

Zeer behulpzaam

Rated 5 out of 5
24 mei 2019

Werd zeer goed geholpen. Dag na de aanvraag hadden ze al een boekhouder voor ons gevonden

Een aanrader

Rated 5 out of 5
27 april 2019

zeer snelle en vlotte communicatie. ik werd onmiddelijk verder geholpen.

Snel en correct

Rated 4 out of 5
9 april 2019

Verrast door de snelle reactie. Volgende dag reeds contact met een boekhouder. Aangenaam contact duidelijk en correct.

Snelle service

Rated 4 out of 5
4 april 2019

Binnen de 24u kreeg ik een mailtje met een voorstel van een boekhouder. Heel fijn

ikzoekeenboekhouder

Rated 5 out of 5
30 januari 2019

Prima begeleiding op maat van de klant.
Snelle en persoonlijke reactie!

Flexibel, professioneel, goede service

Rated 4 out of 5
6 januari 2019

Zeer goede service

Ongelijfelijk snel

Rated 5 out of 5
29 november 2018

Ik heb dit nog nooit meegemaakt dat ik ergens hulp voor vraag en nog geen twee uur later al geholpen word. Een dikke pluim voor jullie. En nogmaals bedankt.

boekhouder

Rated 5 out of 5
11 november 2018

Ik wou een zaak starten en wist niet hoe ik er aan moest beginnen. Toen kwam ik bij deze site uit, schreef ik me in. Ik heb wat uitleg gegeven wat ik doe en wat ik zoek. De dag er na kreeg ik al telefoon dat jullie een gepaste boekhouder in de buurt hadden gevonden. Ben daar langs geweest en heb er alle vertrouwen in. Alles is nu duidelijk voor mij, dus ik raad iedereen dit aan die een gepaste boekhouder zoekt.

Goed geholpen

Rated 4 out of 5
27 oktober 2018

Er werd eerst goed nagegaan wat ik precies zocht, en daarna een goed voorstel gedaan. Dank u wel!

schoonheidsspecialiste - huidverzorging

Rated 5 out of 5
25 oktober 2018

2match Vriendelijk, behulpzaam. Afspraak gemaakt met nieuw boekhoudkantoor.

Vinden van een boekhouder

Rated 5 out of 5
11 oktober 2018

Dank je wel voor de snelle service en het vinden van een goeie match.

super

Rated 5 out of 5
28 september 2018

heel snelle service en ook een goede doorverwijzing naar een boekhouder dat echt voldoet aan de noden wat wij nodig hebben.dikke merci

Goed Over Nagedacht

Rated 5 out of 5
24 september 2018

Ik vond het fijn dat er goed nagedacht werd over wat voor mij een goede boekhouder zou kunnen zijn, en dat ik ook nog wat advies mee kreeg voor wat interessant zou kunnen zijn in mijn positie, en waar ik op zou kunnen selecteren.

Top samenwerking

Rated 5 out of 5
20 september 2018

Als boekhoudkantoor werk ik reeds bijna 3 jaar samen met 2MATCH. Communicatie gebeurt open en eerlijk en wij hebben een zeer goede samenwerking. Een welverdiende 5 op 5!

Zeer snel en to the point

Rated 5 out of 5
20 september 2018

Binnen 48u een verwijzing op maat gekregen.

Aanvraag keuze boekhouder

Rated 4 out of 5
17 september 2018

Na een zeer snelle reactie van 2match kon ik snel aan de slag met de meegekregen gegevens. Deze beantwoordden aan mijn vraagstelling. Tevreden klant!

professioneel

Rated 5 out of 5
3 september 2018

snelle reactie en vriendelijke behulpzame professionele uitleg

SUPER

Rated 5 out of 5
28 juli 2018

Zeer snelle service en een goede uitleg, tevens zeer vriendelijk. Bedankt

Snel en goed

Rated 5 out of 5
9 juli 2018

Via boekhouding-transportbedrijf.be kwamen wij snel en gemakkelijk in contact met een boekhouder die al meerdere transportbedrijven in het cliënteel heeft. Dit biedt een grote meerwaarde voor ons.