Reviews

Wat gebruikers van 2MATCH vinden

4.84.8 op 5 sterren (gebaseerd op 15 beoordelingen)
Uitstekend80%
Zeer goed20%
Goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%


Recente beoordelingen

ikzoekeenboekhouder

30 januari 2019

Prima begeleiding op maat van de klant. Snelle en persoonlijke reactie!

Flexibel, professioneel, goede service

6 januari 2019

Zeer goede service

Ongelijfelijk snel

29 november 2018

Ik heb dit nog nooit meegemaakt dat ik ergens hulp voor vraag en nog geen twee uur later al geholpen word. Een dikke pluim voor jullie. En nogmaals bedankt.

boekhouder

11 november 2018

Ik wou een zaak starten en wist niet hoe ik er aan moest beginnen. Toen kwam ik bij deze site uit, schreef ik me in. Ik heb wat uitleg gegeven wat ik doe en wat ik zoek. De dag er na kreeg ik al telefoon dat jullie een gepaste boekhouder in de buurt hadden gevonden. Ben daar langs geweest en heb er alle vertrouwen in. Alles is nu duidelijk voor mij, dus ik raad iedereen dit aan die een gepaste boekhouder zoekt.

Goed geholpen

27 oktober 2018

Er werd eerst goed nagegaan wat ik precies zocht, en daarna een goed voorstel gedaan. Dank u wel!

schoonheidsspecialiste - huidverzorging

25 oktober 2018

2match Vriendelijk, behulpzaam. Afspraak gemaakt met nieuw boekhoudkantoor.

Vinden van een boekhouder

11 oktober 2018

Dank je wel voor de snelle service en het vinden van een goeie match.

super

28 september 2018

heel snelle service en ook een goede doorverwijzing naar een boekhouder dat echt voldoet aan de noden wat wij nodig hebben.dikke merci

Goed Over Nagedacht

24 september 2018

Ik vond het fijn dat er goed nagedacht werd over wat voor mij een goede boekhouder zou kunnen zijn, en dat ik ook nog wat advies mee kreeg voor wat interessant zou kunnen zijn in mijn positie, en waar ik op zou kunnen selecteren.

Top samenwerking

20 september 2018

Als boekhoudkantoor werk ik reeds bijna 3 jaar samen met 2MATCH. Communicatie gebeurt open en eerlijk en wij hebben een zeer goede samenwerking. Een welverdiende 5 op 5!

Zeer snel en to the point

20 september 2018

Binnen 48u een verwijzing op maat gekregen.

Aanvraag keuze boekhouder

17 september 2018

Na een zeer snelle reactie van 2match kon ik snel aan de slag met de meegekregen gegevens. Deze beantwoordden aan mijn vraagstelling. Tevreden klant!

professioneel

3 september 2018

snelle reactie en vriendelijke behulpzame professionele uitleg

SUPER

28 juli 2018

Zeer snelle service en een goede uitleg, tevens zeer vriendelijk. Bedankt

Snel en goed

10 juli 2018

Via boekhouding-transportbedrijf.be kwamen wij snel en gemakkelijk in contact met een boekhouder die al meerdere transportbedrijven in het cliƫnteel heeft. Dit biedt een grote meerwaarde voor ons.