Wat gebruikers over ons zeggen

4.8
4,8 rating
4.8 out of 5 stars (based on 36 reviews)
Uitstekend83%
Zeer goed17%
Goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%

Recente beoordelingen

uitstekende dienstverlening

5,0 rating
17 oktober 2019

Wij waren dringend op zoek naar een boekhouder in het Antwerpse. Wij zijn ontzettend vriendelijk te woord gestaan en werden ook nog dezelfde dag opgebeld. Aangezien de dringendheid werd de volgende dag al een boekhouder voorgesteld welke ons onmiddellijk al gecontacteerd heeft en ons heeft bezocht. Wij hadden een uitstekende ervaring en onze verwachtingen waar we naar op zoek waren werd ook nog eens volbracht. Een echte aanrader met professionele aanpak met doelgerichte vragen zodat we onmiddellijk de juiste kandidaat hebben gevonden.

Perfecte info en heel snel

5,0 rating
8 oktober 2019

Direct nadat ik mijn aanvraag deed via de website heb ik info gekregen.
Gerrit had eea ingesproken en toen ik hem terug belde nam hij uitgebreid de tijd om mij te woord te staan.
Top!

zoeken van een boekhouder

5,0 rating
5 oktober 2019

Ik heb hier een heel goede ervaring mee. Ik ben snel en goed geholpen geweest door Gerrit. Ze leveren uitstekend werk. Ze houden rekening met je wensen en proberen opties te geven die voor u het best passen.
Ik ben alvast erg blij met mij nieuwe boekhouder en zou jullie sterk aanraden aan andere mensen.

snelle service

5,0 rating
1 oktober 2019

in de ochtend een aanvraag, in de namiddag een boekhouder! Dankjewel!

Op zoek naar een boekhouder

4,0 rating
13 september 2019

Na zeer slechte ervaringen met mijn eerste boekhouder heb ik mij aangemeld bij ikzoekeenboekhouder.be
Snel werd ik terug gebeld door Gerrit en heb het gesprek ervaren als zeer prettig.
De dag daarna werd mij de boekhouder aanbevolen waar ik een zeer fijn kennismakingsgesprek mee heb gehad. De kennis gebieden van de boekhouder sloten perfect aan bij hetgeen ik nodig heb in mijn bedrijf.
Zeer goede bemiddeling door Gerrit!