Wat gebruikers over ons zeggen

4.8
4,8 rating
4.8 out of 5 stars (based on 52 reviews)
Uitstekend85%
Zeer goed15%
Goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%

Recente beoordelingen

Zeer goede service.

5,0 rating
26 maart 2020

Ik kreeg snel na mijn aanvraag een telefoontje met verdere info. De persoon die me hielp, was zeer behulpzaam en keek wat het beste was voor mij. Het maakt mijn zoektocht naar een boekhouder een stuk eenvoudiger.

Knap werk!

4,0 rating
28 februari 2020

Ik was op zoek naar een boekhouder.
Dezelfde dag nog informatie en uitleg gekregen via telefoon.
Nadien ook nog een email ontvangen met bijkomende informatie.

Enorm behulpzaam

5,0 rating
25 februari 2020

Zeer behulpzame en snelle service. Gerrit brengt je snel in contact met een kantoor dat aan je wensen voldoet.

Super en gepersonaliseerde service.

5,0 rating
13 februari 2020

Ik was op zoek naar een boekhouder maar niemand reageerde. Maar 2 match heeft een heel gepersonaliseerde aanmaken heeft alle moeite gedaan om iemand te vinden die ik zocht niet ver uit de buurt. Zij doen het onmogelijke om aan je wensen te voldoen en zijn heel vriendelijk bovendien. Ik had vrij vlug toch een kantoor die aan mijn wensen voldoen.
Super dat zij bestaan, ik kan het iedereen aanbevelen.
Bedankt voor alle moeite.

fantastisch dat dit bestaat

5,0 rating
6 februari 2020

Ik ben via 2MATCH in contact gekomen met een geweldige, zeer gedreven en uiterst sympathieke boekhouder. Ik had het me niet beter kunnen wensen.