Wat gebruikers over ons zeggen

4,9
Rated 4.9 out of 5
4.9 van 5 sterren (op basis van 71 reviews)
Uitstekend86%
Heel goed14%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Meer dan ik verwachtte

Rated 5 out of 5
15 september 2021

Een medewerker nam de tijd om alles goed uit te leggen waarvoor dank!

Accuraat

Rated 5 out of 5
15 september 2021

Zeer snelle reactie gekregen op mijn aanvraag. Super professionele aanpak en met de nodige aandacht voor wat mijn wensen waren. Resultaat : ideale match eveneens heel snel gevonden. Heel tevreden BEDANKT.

Uitgebreid geïnformeerd

Rated 4 out of 5
20 januari 2021

Mijn vriendin en ik willen graag binnenkort een bijberoep opstarten. Aangezien we geen idee hebben over de verschillende rechtsvormen en welke het best bij ons past, willen we graag ten rade gaan bij een boekhouder. Per toeval vertelde iemand mij over 2Match en we hebben niet getwijfeld om een beroep te doen op de diensten van deze onderneming om een boekhouder te vinden die bij ons past en omgekeerd.

Slechts 1 dag na het invullen van het aanvraagformulier werd ik gebeld door 2Match en we hebben een uitgebreid gesprek gehad. Ik kreeg al heel veel nuttige informatie.

Kort nadien ontving ik een mail met de naam van het boekhoudkantoor dat volgens 2Match ‘een match’ is met ons.

Bij deze bedankt voor de snelle en goede service.

We zijn alweer een stap dichter bij ons doel op deze manier.

Zeer snelle en grondige service

Rated 5 out of 5
10 december 2020

Nadat ik mijn aanvraag indiende kreeg ik de dag zelf nog een bericht met een grondige en uitgebreide motivering over de keuze van het boekhoudkantoor dat me aanbevolen werd. Ook het kantoor zelf contacteerde me de ochtend daarop. En ik heb al een afspraak. Super!

Concrete en duidelijke info

Rated 5 out of 5
9 december 2020

Ik werd uitgebreid geïnformeerd via de telefoon, er werd duidelijk rekening gehouden met mijn persoonlijke wensen in de zoektocht naar een passende accountant.