Wat gebruikers over ons zeggen

4.8
4,8 rating
4.8 out of 5 stars (based on 25 reviews)
Uitstekend80%
Zeer goed20%
Goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%

Recente beoordelingen

Vriendelijk en accuraat

5,0 rating
12 augustus 2019

Ik werd zeer goed geholpen door een vriendelijke medewerker. De communicatie was ook niet opdringerig. Zeker een aanrader.

snel en efficiënt

5,0 rating
8 augustus 2019

Na mijn aanvraag werd ik dezelfde dag al gecontacteerd en werd er gevraagd naar mijn plannen en noden. De dag erna kreeg ik al meteen een mail van een boekhoudkantoor om een afspraak te maken voor een vrijblijvend gesprek. De service is goed, snel en efficiënt, waarvoor dank.

Efficiënt en behulpzaam

5,0 rating
2 juli 2019

Degelijke screening langs de telefoon. Snelle reactie per mail. Voorgestelde boekhouder voldoet aan verwachtingen. Persoonlijk advies en professionele service.

Snel en vriendelijk

5,0 rating
27 juni 2019

Half uurtje na invulling van mijn gegevens en wensen wat boekhouding betreft werd ik reeds gecontacteerd en volgde er een mail met contactgegevens van geschikte boekhouder. Dit alles gebeurde heel vriendelijk en efficiënt! Bedankt!

Snel en net wat ik nodig had.

5,0 rating
16 juni 2019

Ik was op zoek naar een boekhouder die me kan helpen bij de opstart van mijn zaak. Gerrit bracht me dezelfde dag nog in contact. Bedankt voor de goede service.