U bent dienstverlener?
Lees hier waarom u ons liever tien jaar geleden had leren kennen.

Nieuwe klanten, afgestemd op uw  profiel
Als dienstverlener heeft u er alle belang bij om uw naambekendheid te vergroten.  Dat kunt u door te adverteren, te netwerken, artikels te schrijven,…
Maar u kunt vanzelfsprekend ook (al dan niet in combinatie met het voorgaande) een beroep doen op onze diensten!  2MATCH laat u immers toe extra klanten aan te trekken, op uw eigen tempo en overeenkomstig het profiel dat u zelf schetst.

Meer dan 10 jaar ervaring tot uw dienst
2MATCH is sinds 2008 onder andere actief als leadprovider in een paar nichemarkten.  De kennis en ervaring die in dit domein werd opgedaan kan mogelijk ook in uw branche of voor uw activiteit worden toegepast.

Kwaliteit boven alles
Wij hechten bijzonder veel belang aan kwaliteit.  Om die reden zijn wij zeer transparant tegenover de prospecten die via onze kanalen worden aangetrokken én kwalificeren wij bovendien elke lead.  Hierdoor kunt u volop tijd besparen.  U weet immers dat prospecten voldoen aan het gewenste profiel én dat ze oprechte interesse tonen.
Het spreekt voor zich dat we onze klanten hierdoor een goede dienst bewijzen.  Het is immers niet evident om prospecten/klanten te ‘vinden’, laat staan prospecten die volledig matchen met hun profiel.

No cure no pay-afspraken mogelijk
Haal je hier echt iets uit?
Hoe is het mogelijk dat oprechte prospecten uit mijn doelgroep zich hiervoor aanmelden?
Wat als er geen nieuwe klanten uit voortkomen…  Dan ben ik/zijn wij de pineut?!
Komen deze vragen spontaan in jou op?
Informeer dan zeker naar de mogelijkheden om een resultaatsgebonden vergoeding af te spreken.

Geen quick win
Wij streven naar langdurige samenwerkingen en relaties.  Een goede verstandhouding is belangrijk en daarom houden wij ons steeds aan de gemaakte afspraken en houden we ook echt rekening met het geschetste profiel van de prospecten waarvoor u als dienstverlener belangstelling toont.
We kunnen dan ook met enige fierheid schrijven dat we over een tevreden en trouw cliënteel beschikken dat bestaat uit zowel kleine als middelgrote ondernemingen.

De voordelen op een rijtje

  1. No cure no pay-afspraken zijn mogelijk
    U betaalt desgevallend niets wanneer u geen rendement ziet
  2. U bepaalt zelf het profiel van klanten die welkom zijn
  3. U bepaalt zelf het tempo waarop we de leads aanleveren.  Tussentijdse onderbrekingen in verband met verlof of tijdelijke drukte zijn perfect mogelijk.

 

Wenst u ook leads van hoogstaande kwaliteit te ontvangen? 
Benieuwd naar hoe we u van dienst kunnen zijn?
Meld u aan d.m.v. onderstaand formulier en ontdek hoe wij u kunnen helpen om uw business naar ongekende hoogtes te brengen.

 

[ninja_form id=9]